Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 71
  1. #31
    Banned Country:
    Reputation
    10

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    5

    Default

    Share
    1.I have buy a camera from ebay last week,I have set up it now.Many thanks for tenvis support harry!You can connect to the camera via wifi(home hub) or 3G on your phone.if you want to access the camera via 3G.You need to set up ddns in the camera and upnp ,at the same time you should add port mapping in your router

  2. #32
    Longterm Registered User Country:
    Reputation
    462

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    305

    Default

    I'm very disapointed no-one has picked up on my musical reference in my last post!!

  3. #33
    Banned Country:
    Reputation
    10

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    5

    Default

    [QUOTE=professorP;284790]Guys,
    Tenvis have some videos will helpful for the people who want to add port mapping.pls click IP CAMERA / TENVIS VIDEO / IP CAMERA TUTORIALS

  4. #34
    Full Registered User Country:
    Reputation
    10

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7

    Default

    good and professional, Rhea, you are Y CAM engineer? I will try some Ycam.
    Last edited by binkky; 22-11-2011 at 10:48.

  5. #35
    Full Registered User Country:
    Reputation
    10

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7

    Default

    port forwarding in router is really a big problem. there is some video for help on youtube.
    www.youtube.com/watch?v=3kxKLSW-7KQ
    www.youtube.com/watch?v=o3_IwLjwh1A

    Guys, it is useful to make some good video.
    Quote Originally Posted by tomengineer View Post
    Hi. sounds like a little port problem. in your camera settings you will see port 80 you need to change this to say 85 or 86

    did you do the portforwarding in your router ?? you will also need to change the port there as well.

    Tenvis is a copy company there main target is a company called foscam they seem to have copied there full range

  6. #36
    Full Registered User Country:
    Reputation
    10

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7

    Default

    As I know, Foscam, Apexis, and Tenvis are almost same.
    Foscam do well in their brand, and Apexis are famous in baby monitors years ago, and Tenvis are good at developing and manufacturing.
    Y cam are made in Tenvis's factory.
    Quote Originally Posted by binkky View Post
    port forwarding in router is really a big problem. there is some video for help on youtube.
    www.youtube.com/watch?v=3kxKLSW-7KQ
    www.youtube.com/watch?v=o3_IwLjwh1A

    Guys, it is useful to make some good video.

  7. #37
    Super Moderator Country: My location
    Reputation
    8278
    Visioneer's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Northants
    Posts
    6,563

    Default

    Nearly as irritating as williampig !
    It may be better to be a live jackal than a dead lion, but it is better still to be a live lion. And usually easier. - Lazarus Long

    jim@visionimpossible.biz

  8. #38
    Longterm Registered User Country:
    Reputation
    462

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    305

    Default

    Quote Originally Posted by Visioneer View Post
    Nearly as irritating as williampig !
    Steady on!

    Delete these bloody posts and users...

  9. #39
    Super Moderator Country: My location
    Reputation
    8278
    Visioneer's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Northants
    Posts
    6,563

    Default

    Quote Originally Posted by matt123 View Post
    Steady on!

    Delete these bloody posts and users...
    Patience man ! I'm just waiting to see what the next dazzling gem of wisdom offers !
    It may be better to be a live jackal than a dead lion, but it is better still to be a live lion. And usually easier. - Lazarus Long

    jim@visionimpossible.biz

  10. #40
    Junior Member Country:
    Reputation
    10

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Beijing
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by professorP View Post
    Ok where i am at is the the device says i have been successful in adding the UPNP and the DDNS , i know the external IP and have the host name. I have foolowed the instructions that i downloaded. it tells me to put inot my browser http:// plus hostname with port:81 at end and should connect using the net. Now i have tried numerous times both IE and firfox and still no luck. the camera works at home wirelessly no probs and with Iphone etc. but cannot seem to get it to connect to the DDNS network. has anyone actually ever used this camera or the foscam and had any of the same misgivings?

    For the price of it cant argue but if i can find out all these little problems then would recommend it as a good solutions. I have used one of these for someone in a restaurant lately they love it , its just the remote it the problem.
    hi you may this this video
    Tenvis IP Camera Instruction DDNS setting.mp4 - YouTube
    Tenvis IP Camera Instruction DDNS setting

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast